medwatch CS medica blue

CS Medica godkendt til børsen i Sverige

Danske CS Medica har fjernet endnu en sten på vejen mod at blive børsnoteret i Sverige, efter at virksomheden er blevet godkendt til Spotlight-børsen.

Det danske selskab CS Medica er blevet godkendt til at blive noteret på den svenske vækstbørs Spotlight Stock Market.

Godkendelsen er givet under forudsætning af, at medico-cannabis-selskabet rejser et mindstebeløb i forbindelse med salg under børsnoteringen og desuden for et tilstrækkeligt antal aktionærer.

Det fremgår af den meddelelse fra selskabet, som har fokus på cannabis-holdige produkter til behandling af psoriasis og gigt.

CS Medica har fredag også offentliggjort prospektet for den kommende aktieudstedelse, som beløber sig ca. 33,1 mio. kr. og fordeler sig mellem såkaldte “units”, som består af aktier og warrants.

En “unit” består af fem aktier og to warrants. Tegningsprisen er 38,5 kr. per “unit” svarende til 7,70 kr. per aktie.

Kursen er fastsat på baggrund af en værdisætning af selskabet på ca. 61,6 mio. kr. Før udstedelsen består selskabet af 8 mio. aktier.

Tegningsperioden starter 17. august og slutter 31. august.

På forhånd har selskabet modtaget tilsagn for omkring 13,4 mio. kr. svarende til ca. 60 pct. af den initiale udstedelsesvolumen.

CS Medica, som blev grundlagt i 2011, vi bruge midlerne til at fastholde et højt niveau af produktlanceringer.

Selskab med fokus på psoriasis og gigt går på børsen

Danske CS Medica har fjernet endnu en sten på vejen mod at blive børsnoteret i Sverige, efter at virksomheden er blevet godkendt til Spotlight-børsen.